انتخاب برگه

توصیه‌های مفید در جلوگیری از بیدزدگی فرش

توصیه‌های مفید در جلوگیری از بیدزدگی فرش

با ما همراه باشید تا با رعایت چند نکته؛
عمر کالای با ارزش خود را هر چه بیشتر افزایش دهید.


مقدمه

حمله بیدها هنگامی رخ خواهد داد که؛
ما به درستی از محصولات خودمان مراقبت و نگهداری لازم را انجام ندهیم، و از فرش‌های خود غافل شویم.

بیدها تخم خود را در منسوجاتی نظیر فرش و انواع بافتنی‌هایی که از پشم بهره گرفته است، میگذارند.
بسیاری از مردم تصور میکنند آسیبی که به محصولاتشان وارد شده از بیدهای بالغ است.
این در حالی است که نوزادان آن ها به جهت رشد و نمو از پروتئین موجود در مواد اولیه فرش‌ها به سبب تغذیه خود استفاده می‌کنند.

جلوگیری از بید زدگی فرش

در مواقعی که از فرش خود استفاده نمی‌کنید، و قصد انبار کردن آن را در مدت زمان بلند دارید؛
پس از گرفتن گرد و خاک آن از مواد ضدعفونی کننده استفاده نمایید، سپس برای نتیجه ی بهتر از تعدادی قرص نفتالین که قبل تر آن را خورد کرده اید لا به لای قالی مورد نظرتان بکار بگیرید.

هشدار:

با احتیاط و توجه بیشتری از این ماده سمی استفاده کنید، پیشنهاد می‌شود با دستکش اینکار را انجام دهید.

تحت هیچ شرایطی قالی را تا نکنید، زیرا باعث شکسته شدن آن می‌شود.
به جای آنکه قالی را در پلاستیک لوله کنید، از کاغذ استفاده نمایید.
توجه داشته باشد به منظور حفظ بهتر فرش ابداَ آن‌ها در مکان‌های مرطوب و نمناک قرار ندهید.

لازم به ذکر است؛
بیدها صرفاَ در محل‌های کم رفت و آمد، مرطوب و تاریک حمله نمی‌کنند، این آسیب ها ممکن است در قسمت هایی که فرش ها تا خورده اند یا در زیر مبلمان و وسایل خانه قرار گرفته‌اند نیز اتفاق بیافتد.
برای جلوگیری از این پیشامد دست کم هفته ای یک مرتبه فرش خود را جارو نمایید.

بیدزدگی منحصرا مخصوص فرش‌های زیر پا نیست، تابلو فرش‌هایی که به دیوار نصب شده‌اند، ممکن است مستعد این آسیب قرار بگیرند.
به همین علت گردگیری مداوم برای تمامی منسوجاتی که از پشم درست شده اند لازم است.

اگر آثاری از خرابی مشکوک در قالی خود احساس کردید، بلافاصله با محلول های ضد بید بشورید.
اسپری حشره کش‌ها هم می‌تواند در این امر مفید واقع شوند، و از تولید مجدد سوسک‌ها و حشرات موزی جلوگیری می‌نماید.

 

درباره نویسنده

پیمان واعظیان

پیمان واعظیان سالها تجربه طراحی نقشه فرشهای اصیل ایرانی را دارد . فرشها و نقشها را خوب می شناسد و علاقمند به دانش روز در تجارت الکترونیک و پخت غذاهای سنتی ایرانی است .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × دو =